Kunst in de Kerk

Op 1 – 3 september 2023 was de Art Fair ‘Kunst in de Kerk’, op 2 september gecombineerd met festival Onder de Linden ( rondom diezelfde kerk). In twee woorden samengevat was het een levendig en zonnig evenement. Bij de opening op vrijdagavond was het meteen al heel druk bij alle 30 deelnemende kunstenaars. Ik deelde mijn ‘kunststraatje’ met Ger van de Geer en Marieke van Baalen. Hier konden liefhebbers van abstracte kunst hun hart ophalen.

Art Fair is een verkooptentoonstelling. Voor mij persoonlijk werkte dat precies zo uit. Ik heb 2 van mijn (favouriete) schilderijen verkocht. De zogenoemde ‘Close ups’ met de gele (rauwe sienna) en de blauwe (alazarine) accenten. Ze hangen nu op een heel mooie plek waar ze erg tot hun recht komen.

En er was muziek, een openingswoord van de wethouder en er waren bijzonder hapjes. Al met al een compleet en bruisend geheel. Op zaterdag het festival Onder de Linden was vrolijk en kleurrijk door de talloze activiteiten en kraampjes. Ik had een kraanvogelstandje, waar iedereen een kraanvogel kon leren/laten vouwen met een spreuk of wens op papier naar keuze. Op de zondag is er geen kerkdienst meer, zodat de Art Fair dit jaar een extra dag kon blijven. Met als hoogtepunt het bekijken van de schilderijen die de afgelopen dagen ‘plein air’ geschilderd waren. En er was een prijs voor de winnaar. Dank aan Cees Eykelenboom en Sichting Metamorphose voor de co√∂rdinatie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven