Kunstroute Maassluis – 13 en 14 april

43 kunstenaars en kunstorganisaties tonen in het weekend van 13 en 14 april hun kunst tijdens de Kunstroute Maassluis. Dat doen zij op twaalf locaties. Naast de bekende ateliers en locaties vindt u 18 kunstenaars in één grote ruimte: Loods M. De route wordt georganiseerd door de Stichting Maassluise Kunstenaars (SMK).

Op de website vindt u alle deelnemers aan de route en alle locaties. Ook de folder kunt u via de website ophalen (folder). Mocht u liever een papieren versie in handen hebben: die is binnenkort op een aantal locaties beschikbaar en zal tijdens de route op alle locaties voor u klaar liggen.

Een groot deel van de route is beloopbaar, maar voor de hele route is een fiets wel zo makkelijk. Mocht u met de auto komen: parkeren is overal gratis maar in het oude centrum heeft u een parkeerschijf nodig.

De Kunstroute wordt financieel mede mogelijk gemaakt door een aantal sponsors, zoals de gemeente Maassluis, het Deltaport Donatiefonds en de Wereldwinkel en nog een aantal sponsors die hun ruimte ter beschikking stellen voor de route.

Tot ziens op de Kunstroute!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven