Kunst- en atelierroute in het Westland

Er ligt weer een nieuwe uitdaging voor mij: Ik mag meedoen aan de Westlandse kunst en atelierroute op zaterdag 6 en zondag 7 mei 2023. Er doen zo’n 60 kunstenaars aan mee in Poeldijk, Monster ’s Gravenzande en Naaldwijk. Ik heb een mooie expositieplek toegewezen gekregen in ’s Gravenzande, in de zaal naast de Uniekerk, Langestraat 181. Iedereen is welkom tussen 11.00 en 17.00 uur.

Op onderstaande link staat alle informatie. Ik ben nummer 33 op de kaart.
www.kunstenatelierroute.nl

Voor wie mijn laatste expositie gemist heeft, het recente vierluik ga ik daar ook weer ophangen. Ik heb al gezien dat aan beide flanken heel prima de grote acrylschilderijen passen die ik in kader van het thema ‘graniet’ schilderde. Basalt naast graniet….. dat combineert beter dan ik gedacht had. Zoals iemand zei: “blijkbaar is jouw ‘handschrift’ de verbinding”.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven