Kunstroute druk bezocht

Ik heb het heel bijzonder gevonden om door middel van een vierluik de gebeurtenissen te verbeelden die op De Zaag ( eiland in de Nieuwe Maas) in februari 1953 hebben plaatsgevonden tijdens en vlak na de watersnood. Ge├»llustreerd met foto’s uit het familiealbum en een luchtfoto van De Zaag met ‘het’ gestrande schip en ook een glimp van ons huis. Een foto van ons dus. Een persoonlijk beeldverhaal rondom mijn geboorte.

Andere schilderijen, tekeningetjes en foto’s verkennen de tederheid van basalt. Ik heb daar in een van de zwerftochten op deze site al een keer rondgezworven. (Zie kopje zwerftochten).

Daarnaast heb ik de kraanvogelinstallatie nu feestelijk geschikt gemaakt in eigen atelier met buitelende en aan elkaar hangende kraanvogels, fier kijkende en verknipte vogels, manke vogels en babykraanvogels. Alles gevouwen van oude/afgedankte tekeningen en schilderijen op allerlei soorten papier.

Marieke en ik hebben erg genoten van alle belangstelling en gesprekjes. Voor ons altijd weer zeer inspirerend en leerzaam.

Goed nieuws dat we de hele middag bezoekers hadden, maar het nemen van foto’s is er zo bij in geschoten, op deze na.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven